"Find the magic in every little thing!"

Kot fotografinja ti lahko ustrežem na skoraj vseh področjih, pa vendar najbolj obožujem žensko intimno fotografijo (Boudoir), zaljubljene parčke in pasjo fotografijo. Do popolne fotografije ti bom pomagala skozi usmerjanje in poziranje, a bomo ob tem še vedno obdržali pristnost in sproščenost, ki jo najdemo v lajfstile fotografiranju, s katerim se je moja fotografska pot tudi začela. Zadovoljne stranke pravijo, da znam v fotografijo vnesti tiste prave občutke, na kar sem izredno ponosna. To je namreč bistvo mojega poslanstva.

Vabljeni, da skupaj odkrijemo moč dobre fotografije!

Se že veselim našega druženja!

Isa Gauvin

Isabel Zaia Gauvin s.p.
Goriška 17a
2000 Maribor
hello.isagauvin@gmail.com / 069 923 157
Eto, to sem jaz

Isa Gauvin

Vidiš in slišiš me lahko že od daleč; imam mavrične lase, tattooje, ki sem jih že zdavnaj nehala šteti in velik nalezljiv nasmešek. Moj humor ne pozna cenzure in v mojih žilah se pretaka kava. Noro obožujem sončne zahode in zaljubljene ljudi, lepoto, ki je ženska sama in naše najboljše štirinožne prijatelje. Moje dni mi krajša moja mala človeška tričlanska banda, noči pa za vedno ostajajo neprespane, saj smrčanje mojega kavalirčka slišijo še vsi sosedje.

Si me želiš za fotografinjo?

Piši mi

    Večino časa me najdeš v cimet studiju v novi gorici, velikokrat sem v mariboru, z veseljem pa se pripeljem tudi kam drugam v sloveniji.