OSTALA PONUDBA

Pari, portreti, poroke in družinska fotografija

Družinska fotografija

Ni lepšega, kot vzeti v roke album in prebrskati po spominih. Kje smo bili, kaj smo doživeli in kakšni smo bili ko smo bili še majhni! Še posebej pa je fajn, ko so te fotografije izpod rok profesionalnega fotografa, saj smo se za njih posebej zrihtali, si vzeli čas in bili extra lepi. Fotograf, pa je naredil tisto čarovnijo, da so fotografije popolne!

Ker je tudi meni zelo pomembno kakšne fotografije dobite, le redko kero stvar prepustim naklučju: Izberem lokacijo, pravi čas, ko je svetloba najlepša, vam pomagam pri izbiri oblačil, skoz samo fotografiranje pa vas vodim in poziram, saj točno vem, v kakšni pozi boste izgledali najboljše možno!

Obvladam tako studijsko fotografijo, kot naravo in urbano okolje, zato sem vam na voljo za kakršno koli fotografiranje želite 🙂 Studijske fotografije so vam na volju v centru Nove Gorice, v Cimet Studiju, ter v Mariboru pri Zcukrčkih. Fotografiranja v naravi pa so možna po celi Sloveniji.

Se veselim, da se fotkamo!

Portretna fotografija

Roko na srce, vsi potrebujemo dobro portretno fotko. Če ne za spletno stran, prijavo na novo delovno mesto ali avdicijo, pa za socialna omrežja – danes je podoba na spletu praktično vse. In zakaj bi se matrali s selfiji, če lahko najamemo fotografa, ki delo opravi kot je treba!

Pove ti kaj oblečt, zrihta vizažistko, te vodi in pozira, da izpadeš točno tako, da bodo vsi padli na rit, ko bodo vidli tvoje nove fotke! Ti si samo izbereš, če bi raje studijske fotke iz Cimet studija v Novi Gorici ali Zcukrčkov v Mariboru, ali pa imaš raje naravo/urbano okolje. Čisto vse ostalo potem naredim jaz! No, pojavit se seveda moreš na termin… drugače bo težko… 🙂

Skratka, piši mi in povej tvoje želje!

Se veselim, da se fotkamo!

Poročna fotografija

“Rekla je da!” in sedaj je čas, da najdeta poročnega fotografa!

Prebrskajta med pestro ponudbo in najdita stil, ki vama je všeč. Kontaktirajta fotografa in idita z njim na kavo. Iščita nekoda, s komer se ujameta in vama je v njegovi družbi prijetno, saj bo z vama preživel (eden izmed) najpomembnejših dni vajinega življenja! In kdo se takrat ne bi želel počutiti super fajn in sproščeno?

Fotografi smo si med seboj zelo različni in prav je, da imata takšnega, ki vama je pisan na kožo. Če sem to jaz, pa bom še toliko bolj vesela 🙂 Za večje poroke pridem v paketu z Rokom, za manjše, intimne, pa pridem sama.

Pri meni si poročni paket sestavita po lastnih željah: glede na stvari, ki jih bi želela fotografirane. Tako vaju pride najcenejši paket z oblačenjem in portreti 450€. Če pa sem z vama od jutra do večera in obeležimo vse od oblačenja pa do glavnih dogodkov zabave in torte, pa bosta za superduper fotke odštela 1100€.

Ponudim vama lahko tudi poročni video, kjer sta na voljo dve različici: video z glasbeno spremljavo do 10 minut je 650€ in video z vključenimi govori in zvokom iz vajinega dne, do 15 minut je 850€. Vključim tudi posnetke z dronom.

In pa foto-kotiček, kjer pripraviva ozadje in rekvizite, fotkava im zabavama svate, ter jim že takoj natisneva fotografije, ki si jih lahko odnesejo za spomin. Število fotografij je neomejeno, cena za kotiček pa je 350€.

MINI

do 30 minut
- 5 obdelanih fotografij - 80€

MIDI

do 60 minut
- 15 obdelanih fotografij - 135€

MAXI

do 90 minut
- 30 obdelanih fotografij - 190€

MINI

do 30 minut
- 5 obdelanih fotografij - 90€

MIDI

do 60 minut
- 10 obdelanih fotografij - 145€

MAXI

do 90 minut
- 15 obdelanih fotografij - 180€
Rezerviraj svoj termin

    Scroll Up