Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja...

O boudoirju

Koliko časa traja fotografiranje?

Fotografiranje začneva s klepetom in kavico/čajem, če izbereš vizažistko te naliči, potem pa nadaljujeva s fotografiranjem. Pri meni si lahko samo pol urce, lahko pa tudi 2 ali 3 ure – odvisno od tvojega počutja in želja.

Sigurno morem dosti prej v fitnes, da izoblikujem postavo...

Če v fitnesu uživaš in si želiš izpopolnit postavo, potem seveda pojdi. Ni pa to noben pogoj za fotografiranje 🙂 Moje znanje poziranja, svetlobe in obdelave bo dovolj, da boš na fotografijah lahko zasijala!

Isa, jaz ne znam pozirat...

Ne rabiš! Skozi celotno fotografiranje te vodim in ti povem kako se nastavit, da boš izgledala najboljše. In brez skrbi, vedno tudi pokažem kako bi kaj naj izgledalo, tako da točno veš kaj iščeva.

A so fotografije obdelane?

Ja. Obdelam jih tako v Lightroomu, kot tudi v Photoshopu. Odstranim vse kožne nepravilnosti, popravim mesta kjer oblačila preveč stisnejo telo in obdelam svetlobo tako, da izgine tudi celulit 😉

Kdo vse vidi moje fotografije?

Jaz in ti. Občasno še kakšna izmed mojih mačkic, ki mi sedijo v naročju. No, pa tisti, ki jim boš fotografije sama pokazala.

Si lahko premislim in izberem več fotografij, kot sem najprej mislila?

Seveda. Po fotografiranju ti pošljem galerijo in od tam lahko po mili volji izbiraš fotografije. Lahko iz mini paketa narediš tudi maxi z dokupom ‘celotne galerije’.

Lahko pripeljem fanta, da me vmes gleda?

Ne. Razen če gre za fotografiranje v paru, raje vidim, da si sama. Zato ker se boš dosti bolj sprostila, ne boš razmišljala o tem kako te sedaj vidi on in boš lažje sledila mojemu vodenju – to pa je kjučnega pomena za to, da nama uspejo najboljše fotografije.

A lahko z mano pride prijateljica?

Ja! Prijateljice pa so vedno dobra ideja, saj smo ob njih dosti bolj sproščene in posledično ne motijo našega dela. Kvečemu dajo še kakšno dobro idejo. Lahko pa se seveda fotkata tudi obe in tako delita to nepozabno izkušnjo 🙂

Kako hitro dobim fotografije?

Galerijo za izbor pošljem v dnevu ali dveh po fotografiranju. Izbrane fotografije pa obdelam in dostavim v roku 14 dni. Dosti je torej odvisno tudi od tebe; prej kot jih izbereš, prej jih imaš 🙂

O živalih

Koliko časa traja fotografiranje?

Fotografiranje prilagodimo posamezni živali. Večinoma traja okoli pol urce, če delamo brez pavze, če si pa želimo zajeti več različnih scen in dogajanj, pa delamo krajše pavze in lahko fotografiranje traja tudi kakšno uro in pol.

Ali mora moj kuža nujno znati trikce?

Ne. Trikci sicer so prednost, saj nam nudijo večjo različnost pri fotografijah, niso pa nujni. Vsak kuža/muca/konj je lep že sam po sebi, na meni pa je, da bom naredila fotografije, da boste z njimi zadovoljni tudi lastniki 🙂

Moj kuža nima 100% odpoklica...

Varnost je vedno na prvem mestu, zato mi je pomembno, da ste glede tega z mano popolnoma odkriti. Dosti lažje jaz izbrišem povodec v Photoshopu, kot pa da lovimo pobeglega kužka. Če torej nimata 100% odpoklica, bomo delali na sledlinem povodcu in tak omogočli kužku potrebno varnost, ob občutku svobode 🙂

Moj kuža ne mara drugih psov...

Ni problema! Se bomo pa drugim kužkom izzognili. Če bomo delali v studiju, ne bomo imeli nobenih težav, če pa se bomo odpravili ven, pa se bomo drugim kužkom preprosto izzognili.

Moj kuža ne mara drugih ljudi...

Ni problema! Popolnoma razumem, da kakšen kuža ne mara tujcev. Tudi vsi ljudje ne marajo drugih/novih ljudi. Za uspešno fotografiranje je pomembno le, da se imate radi vi med sabo 🙂 Jaz lahko brez problema delam tudi na razdalji.

Ali lahko fotografiramo pasje mladičke?

Seveda! Odvisno od željenih fotografij se dogovorimo za čas in lokacijo fotografiranja. Za uspešno skupinsko fotko mladičkov, se velikokrat poslužim tudi sestavljanja večih fotografij v eno. Bo pa takšno fotografiranje zabavno in polno pasjih poljubčkov.

Kako hitro dobim fotografije?

Galerijo za izbor pošljem v dnevu ali dveh po fotografiranju. Izbrane fotografije pa obdelam in dostavim v roku 14 dni. Dosti je torej odvisno tudi od tebe; prej kot jih izbereš, prej jih imaš 🙂

Splošni pogoji poslovanja

So na voljo na tej povezavi: