Isa Gauvin - poročna fotografija in video

Slovenija in celotna Evropa

Vajin dan, popolnoma takšen, kot ga želita!

Isa, vajina fotografinja

“Nasmejana, energična, vedno dobre volje in z iskrico v očeh.”

Zlijem se z gosti in poskrbim, da so ujeti vsi posebni trenutki, hkrati pa podam napotke, ko so ti potrebni. Znam biti zelo glasna, ko je tega treba, drugače pa sploh ne opaziš, da sem tam. Vedno na lovu za popolno fotko: solzice med obredom, stisk roke, ko si prvič nadaneta prstana, ukraden poljub in prišep na uho… Jaz sem en tak neskončen romantik in res uživam, ko beležim trenutke vajine iskrene ljubezni. Srce mi bije za fotke na katerih sta sama, vseeno pa z največjim nasmehom beležim vse kar se na poroki dogaja. Tako dobimo čudovito galerijo, ki jo bosta občudovala še na stara leta.

Poročno fotografiranje

Vajin poročni dan naj bo točno takšen, kot sta si ga zamislila. Tipično slovenski z vsemi običaji, v boho stilu z noro dekoracijo, ali piknik poroka z žurko do jutra. In če se potrudita za vse malenkosti je prav, da so tudi fotke takšne kot se šika! Zato si izberita fotografa, katerega stil odraža vajino vizijo, saj bosta fotke gledla še vsa prihodnja leta 🙂

Isa, kaj so pa tvoje najljubše poroke?

Moje srce bije za poroke, kjer sta vidva res vidva in je vsaka stvar narejena točno po vajinih željah. Poroke, kjer niso najpomembnejši svati, ampak je dan res do potankosti tak, kot bi ga vidva želela. Bolj kot je poroka odpičena, več kot je v njej vaju, bolj uživam! Imata za večerjo tudi pizzo, hamburgerje in donate? Mojstra, ki peče šmorn? Sladoledni kotiček in koktejle? Bosta na obred prijahala na konju? Ali se poročila kar na ladjici? Mogoče pa bosta ubrala pot avstijske tradicije in imela torto takoj po obredu! Če je to nekaj, kar vama bo pričaralo iskrice v očeh, je to nekaj, kar si res želim fotografirati!

In ker sta mi najpomembnejša vidva, mi je tudi važno, da si vzamemo čas za vajino fotografiranje. Lahko na eni izbrani lokaciji naredimo vse vajine portretne fotke, lahko pa si čas razdelimo tudi na več različnih lokacij in tako izkoristimo vajin dan kolikor se da. Ker sem hitra in prilagodljiva si ne rabimo planirati ogromno časa, super pa je, da imamo na voljo pribljižno eno uro. (Dragi ženin: mogoče se ti sliši dosti, a verjemi, da urca mine neverjetno hitro, ko svojo nevesto stiskaš, lupčkaš in z njo malo zaplešeš 😉

Najraje imam poroke, kjer sem prisotna za glavne stvari: priprave, obred, portrete in vse kar vajino poroko naredi vajino, kar navadno pomeni, da sem z vama 4-8 ur. Seveda brez problema ostanem tudi do konca, a če lahko izbiram, raje vidim, da žurka ostane le v vaših spominih 😉 

Intimne & elopement poroke

Majhne poroke, kjer sta sama ali obdana z najožjimi prijatelji so zadnja leta vedno bolj popularne. Takše poroke imajo velikokrat pridih avanture, saj so narejene čisto po vajini meri. Fokus je na tem, da preživita dan točno tako, kot je prav za vaju. Recimo v hribih, na morju, v tujini (Irska, Škotska, Francija, Italija, Grčija?), se s kajaki zapeljeta po reki, ali se odločita postati prava slovenca in za poročni dan prepešačita na Triglav! Možosti je neomejeno in vsaka takšna poroka je edinstvena. Seveda pa pod intimne poroke spadajo tudi le podpis pri matičarju in eno dobro kosilo. Zakaj pa ne? Takšna kot sta vidva, takšna naj bo vajina poroka! <3

Z veseljem bom ujela trenutke točno take poroke, kot si jo bosta zamislila!

Mnenja mojih parov

5/5

Maja Monrue

"Oh Isa, ona je moja najljubša fotografinja. Ne samo, da je zanesljiva, ona dejansko razume barvo mojih želja in potem fotografira z vsem svojim srcem! Fotografirala je moje najlepše trenutke na poroki in tiste posebne na mojih dogodkih - vedno odlično! Priporočam! "

5/5

Nina Klinger

"Prava izbira za najino poroko! Isa je oseba z dobro energijo, vedno nasmejana, upoštevala vse najine želje in rezultat so odlične fotke,ki bodo večni spomin."

5/5

Lucija Klasinc

"Isa je odštekana in odlična fotografinja! Priporočam tako zaradi izjemnih fotk kot celotne izkušnje fotografiranja :)"

5/5

Eva Nike Cvikl

"Isa me je s svojo odlično fotografijo spremljala že ob več pomembnih življenjskih trenutkih, in nobenemu fotografu ne bi bolj zaupala! Njene fotografije so fantastične iz estetskega vidika, ob tem pa zna resnično zajeti razpoloženje trenutka. Med samim fotografiranjem zna poskrbeti za sproščeno vzdušje, ter tudi neizkušene pri poziranju voditi do odličnih fotografij. Vsekakor res priporočam!"

5/5

Urška Robič

”Waaau .. ko enostavno ostaneš brez besed! ne maram, da me kdo fotografira, ker si na fotkah nikoli nisem všeč .. edit: nisem marala, da me kdo fotografira, dokler tega ni naredila Isa 💪🏻 .. poročne fotografije so noro lepe in najin najlepši dan mi bo za vedno ostal v čudovitem nepozabnem spominu zaradi bolanih fotografij in nepozabnega, zabavnega druženja z Iso in Rokom ☺️ 1000x hvala ♥️”

5/5

Nataša Božič Belina

”Čar najine poroke bo vedno v spominu zaradi fotografinje Ise s pridihom njene igrivosti in izvirnosti fotografiranja.Slike so res čudovite. Isa ti si carica☺🌞❤”

Poročni paketi

Na voljo je več poročnih paketov – izberita tistega, ki vama je pisan na kožo

Paketi se razlikujejo po času, ki ga preživim z vami in s številom fotk, ki jih na koncu prejmeta. Najmanjši paket se začne pri 2 do 4 urah, ‘pol-dnevni’ paket zajema 6 – 8 ur, največji paket pa zajema ‘cel dan’ oz. do 12 ur. Seveda lahko z vama ostanem dlje, če si želita, da zabeležimo recimo še celotno žurko. V tem primeru lahko pri paketu dodata dodatne ure. Povprečno število fotk pri majhnem paketu je okoli 250, pri ‘pol-dnevnem’ paketu okoli 500 in pri ‘celodnevnem’ paketu okoli 800 fotografij. Vsi paketi vključujejo spletno galerijo in USB ključek, ‘pol-dnevni’ paket dobi tudi škatlico in tiskane fotografije, v ‘celodnevnem’ pa poleg škatlice in tiskanih dobita še predporočno fotografiranje 🙂

Za točne cene paketov mi pišita na hello.isagauvin@gmail.com

Kako rezerviram termin?

Za rezervacijo termina mi pišita na hello.isagauvin@gmail.com in mi zaupajta svoje želje!

Vsaka poroka, vsaka zgodba je zame posebna. Potrudim se izpolniti vajine želje in prilagoditi celotno doživetje, da vama je pisano na kožo. Pred rezervacijo termina se slišimo preko Zooma ali se dobimo na kavici, da ugotovimo, če smo dobra izbira drug za drugega. Predebatiramo vajine želje, gremo skozi planiran dan in če se zaštekamo, je to to! Sledi še pogodba, plačilo are in vajin datum je rezerviran.
Potem se pa vidimo na predporočnem fotografiranju in/ali na poroki.

Lahko me pa tudi pokličeta na 069 923 157 in se dogovorimo kar po telefonu!

Se veselim, da se spoznamo 🙂

Isa